blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Harjoitusta, harjoitusta

Tytöllä oli eilen synttärit. Varsinaisesti niitä vietetään vasta viikon päästä, samaan syssyyn veljen rippijuhlien kanssa. Niin, siinä on syy, miks tänne ei kauheesti oo tullu päivityksiä, mutta josko sitten juhlien jälkeen olis taasen aikaan istahtaa päivittämään. 
Mutta siis asiaan. Oon tekemässä veljelle kinuskikakkua. Koskaan aiemmin en ollu kinuskia tehny paitti sitten äitienpäivän leipomuksiin piti harjoitella.
Ja nyt piti sitten lyödä kaks kärpästä yhdellä iskulla: tytölle varsinaisen päivän syndekakku ja kinuskiharjoittelu. 
Tällänen väkerrys siitä sitten tuli. Sisuksissa on ihan tavallinen sokerikakku ja mansikkahilloa. Päällä siis kinuskia ja vatkattua Flora Vanillaa. Piti myöskin harjoitella uuden pursottimen käyttöä. Pikkasen se lopussa alko ruiskiin tollai ihmeellisesti, mutta tosiaan, vanilla alko olla lopussa. Ens viikonloppuna aion tehdä PAAAAAAALJON kermavaahtoa, jotta riittää. Tytölle lupasin sillon myös oman kakun.
Valmistuneitakin on: ristipistokello (koneistoa vailla), tytön ja mun juhlamekot (oli testauksessa eilen tytön kevätjuhlissa, niisk, viimeset alakoulun juhlat), yks DVD-hylly olkkariin (toisen valmistumista odotellessa) ja mitä vielä. Verhot molempien lasten huoneisiin, narut pitäs pujottaa tänään. Pitäs saattaa päätökseen sohvanpäällisen uusiminen. Toiseen sohvaan tein pikapäällisen: kolme kpl fleecepeittoja yhteen. Vielä en tiedä, että minkä näkönen, mutta eiköhän siitä ihan hyvä tullu. Kummallista muuten. Kaikkien peittojen piti olla saman kokosii, mutta yks niistä on ainakin 10 cm pidempi ku muut. Emmää mittää valita, mutta... 
Päivityksiä tosiaan noista muista tulee sitten, joskus, kun kerkeen.

2 kommenttia:

  1. No niin, sieki oot päässy kyynelehtimään kuutosten kevätjuhlassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, siellä oltiin kyynelehtimässä. Varsinkin se kun opet (perinteiseti) lauloivat kutosille... Kyl oli herkkää...

      Poista