blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Tarjottavaa

Ja jos ei vielä ole käynyt selväksi niin meillä oli viikonloppuna pojan rippijuhlat. 
Samalla juhlittiin tytön synttäreitä. Siitä syystä meillä oli kaksi kakkua. Tyttö halus itelleen mansikkahillo-kreemi -täytteisen kakun. Päällä on sokerimassasta levy johon elintarvikeväreillä "maalasin" tytön piirtämän mallin mukaan yhden My Little Ponyn. Oiskohan ollu Rainbow, tai vastaava. Reunoille pursotin mun uudella hianolla pursottimella kermavaahtoa. 


Pojalle tuli kinuskikakku. Kinuskin ohjeen otin Kinuskikissan sivuilta. Ja sitä tosiaan olin jo muutaman kerran testannu tehdä, jotta onnistuu. Samoin Kinuskikissan sivuilta otin täytteen: valkosuklaavanukas-täyte.

Kysyin pojalta että haluaako valkosuklaa- vai suklaavanukasta. Suklaata laitettiin. Hyvältä sekin maistui. Päälle Marin tekemä koriste. Kiitos Marille tästä upeasta teoksesta :) 
Otin vielä pelkästä rististä kuvan. 
Ajatuksena mulla oli että tilaan pelkän ristin, mutta sitten Marin kanssa sähköpostikeskusteltua tuloksena oli tuo yllä oleva teos. Ja kyllä kannatti :)
Reunoille pursotin kermavaahtoa. 


Eikä ne kakut tosiaan olleet ainoot tarjottavat. Kaveri teki pari voileipäkakkuu, sisko suklaisen kuivakakun ja ite tein näitä keksejä. Googlettamalla löyty tämä ohje joka oli alunperin otettu MTV:n blogista.
Kokeilin ensin leivontamargariinilla, mutta ei, kyllä ne voista täytyy tehdä! Päälle pikeeriä. Tyttö koristeli pikeerillä. Osaan tuli kuvan mukainen koristus, osaan pelkkää pikeeriä. Ei sitä ihan ois melkeen 120:tä keksiä jaksanukaan enää illalla koristella tällä tavalla. 
Alunperin mulla oli tarkotus tehdä toi risti kanssa pikeerillä, mutta vähän oikastiin. Elintarvikevärillä maalasin ristin. Hyvin tekivät kauppansa ja (melkeen) loput vein töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti