blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 14. kesäkuuta 2014

Juhlakostyymiä

Neitokaisen mekon esittelinkin tuolla aikaisemmin. 
Ja tässä olis mun juhlatyyliä. 


Kangas on tosiaan tytön valkkaama. Mallia mietin, mutta sitten iski äly ja välähdys. Kävin yhdessä putiikissa kokeilemassa mekkoja jotta tietäisin, että minkä mallinen mulle ehkä kenties mahdollisesti sopisi. Sen jälkeen kangaskauppaan kankaan etsintään ja kotona kaavan etsintään. 
Kangas JättiRätistä, kaavassa on pohjana Burdan 4/95 yks mekon kaava. Että täytyy sanoa jotta vanhassa vara parempi ;) Uusista lehdistä en löytänyt mitään sopivasti muokattavaa kaavaa, mutta sitten osu käsiin omista varastoista toi Burda. Ja mekko oli tosi helppo tehdä! Kaavat aseteltiin kankaalle vinoon jotta tuli vähän joustoa niin ei tarvinnu edes vetoketjua ommella!
Yritys oli saada vesiputouspääntietä. Ehkä ois saanu vielä vähän levittää kaavaa, jotta ois ollu vähän parempi, mutta kyllä se noinkin kelpas, jo kolmet juhlat: tytön päättäjäiset, pojan rippijuhlat ja työpaikan kesäjuhlat. 
Taidan samalla kaavalla, eri pääntiellä tehdä muitakin mekkoja... 

Totesin, että kyllä taas kannatti tehdä ite. Putiikissa missä kävin kokeilemassa mekkoja, halvin oli n. 170 euroo. 
Me kun käytiin JättiRätissä, kassissa oli mun mekkokangas, tytön mekkokangas, vuorikankaat molempiin, itelle trikookangasta housuihin, tytön tuolinpäälliseen vähän lisää kangasta ja tytön mekon sydän "nappi". Ja hinnaks tuli n. 40 euroo!!!!!!!

2 kommenttia:

  1. No kyllä kannatti !
    Nätit asut ja noin halvalla, hienoa sinä ♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tykkään klipsuvaatteesta itsekin :)

    VastaaPoista