Meillä juhlitaan kesäkuun 2. sunnuntaina rippijuhlia, toivottavasti.
Nuori mies ei osannu sanoo, että millasen kakun haluun. "Ihan sama". Äiti sitten päättää. Kinuskikakku. Täytteestä ei vielä tietoa.
Ja sillä mentaliteetilla lähdettiin, että koskaan en oo ennen kinuskikakkua tehny.
Euroviisuiltana piti vähän testailla, että miten sitä kinuskia tehdään. Kinuskikissan sivuilla oli hyvät ohjeet. Ja eikun testaamaan.
Tässä tulos:
Kinuskimuffinsseja. Pohjana mokkapalojen pohja. Päällä kinuskia ja vaahdotettua Flora Vanillaa.
Ja ihan uudella pursottimella koristeltu.
"Oikean" kakun päälle tulee kinuskia, hieno koriste (on tilattu KakkuMarilta) sekä kermavaahtoa. Todennäköisesti teen ihan oikeesta kermasta.
Miten sie sait Flora Vanillan noin kiinteäksi? Mulla se jää aina enempi vähempi valuvaksi, vaikka vatkaan kuinka ja kauan.
VastaaPoistaOi miten hyvän näköisiä leivoksia, nami kun tekee mieli :D
VastaaPoista