blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kuva-arvoitus

10 pistettä ja papukaija-merkki sille joka tietää mikä tämä on ;)

 

 
Pötkylä, jonka sisällä on saman mittainen puuvillasta tehty pötkylä. Ja tämä sisäpötkylä on täytetty. Tarranauhalla saa päällisen kiini, jotta sisäpötkylä pysyy sisällä. (pitäs olla vielä yks kuva,  mutta nyt en saa sitä lisättyä tänne)
 
 
Mm. hartiat kiittää :)
 
Eli kauratyynyhän se. Mulla oli tiistaina ihan julmettu hartia jumi. Oon jo jonkin aikaa miettiny kauratyynyn tekemistä.
 
Viime syksynä ostin selkää varten apteekista ThermaCare "juttuja". Ei siinä mitään muuten mutta kun ovat ihan julmetun kalliita. Pakkauksessa on 2 kpl ja maksavat himpun vajaa 10€. Ja ovat kertakäyttösiä. Kun tässä taannoin (mielettömän kankaan leikkausurakan jälkeen) käytin toisen noista niin ajattelin että eikö kauratyyny aja (lähes) saman asian. Siitä se ajatus sitten lähti. Olen joskus vuonna papu ja nakki tehny äiteelle joululahjaksi lämpölampaan. Päällinen oli lampaan näköinen ja sisällä oli se mikroon laitettava lämmitettävä "osuus". Nyt en tehny lammasta vaan ihan pötkylän. Lämmitettävän osan ompelin kolmeen osaan. Pysyy kaurat vähän "järjestyksessä".
Aika hyvin on jumi auennut kauratyynyn ja Voltarenin kanssa. 

1 kommentti: