blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

torstai 28. helmikuuta 2013

Laatuaikaa

Tiistaina vietettiin likan kanssa laatuaikaa tyttöjen kesken. Ja meillä se tällä kertaa tarkotti, että käytiin vähän ostoksilla. Ja meijän ostosreissu suuntautui JättiRättin.
 
Tällasen kasan kanssa sieltä saavuttiin kotiin.
Jokaiselle jotakin.
Tikkikangasta ja lilaa ulkoilukangasta mun lenkkitakkiin, raidallista pojan paitaan, tummansinistä isännän collegeen, punasta (on kyllä livenä eripunasta kun kuvassa) likan mekkoon kuin myös vaaleansiniseltä näyttävä kangas joka on oikeesti tylliä, keltasta teddykangasta, vaaleankeltaista vuorikangasta likan pipoon ja vaalean oranssia (taasen kuva vääristää väriä) mun pooloon. Että jokaiselle jotakin :)
 
Eilen piti vielä käydä Lankamaailmassa hakemassa trikookudetta jotta saan yhden projektin valmiiks. Ja todennäkösesti saankin se huomena viimeisteltyä. Siitä sitten valmiina enempi :)
 
Mulla on pitkä viikonloppu: 4 vapaata. Joten VARMASTI löytyy aikaa ompelullekin. Kaavoja tossa jo ahkerasti piirtelin maanantaina. Sormet kovin syhyää päästä ompelemaan. Varsinkin kun on niitä edellisellä JättiRätti reissulla ostettuja kankaita "tuhoamatta".


1 kommentti:

  1. Laatuaika kannatti! Kivan näköisiä kankaita löysitte :) Kuulostaa hyvältä nuo neljän päivän vapaat,olispa mullakin...

    VastaaPoista