blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

tiistai 26. helmikuuta 2013

RRRÄYH! Tiikerin raidat

Mulle tulee sähköpostiin Knitting roomin... ööö... mikä se nyt onkaan... asiakasposti... vai mikä. No joka tapauksessa olen siellä "kuolannu" Tiikeri -lankaa. Ostaa en ole raaskinnu, tulee postikulut ja kaikki.. Lankamaailmassa oli tossa puolenkuun aikaan -10% alennus. Ja mitä sieltä hyllystä löytyikään: Tiikeri -lankaa :)
Ostin kerän ja kysyin pojalta että kelpaako. Kelpas. Ajatuksena sukat, pojalla muuta. Häneltä kun lompsasta pöllittiin bussikortti niin tuumasin, että teen uuden kännykkäpussin, sellasen mihin mahtuu lompsakin. Hän sano, että siitä Tiikeri -langasta.
Ja äiti teki.

 
Ens neulo pussukan. Alotus pohjasta magic loop -tekniikalla. Sitten pyöröpuikoilla (nro 3) sopivan korkuiseks. Sitte pääteltiin puolet silmukoista. Ja sitten läpän teko. Joka toisella kerroksella kavennettu yks silmukka kummassakin reunassa. Kun läppä sopivan kokoinen, päätellään loput silmukat. Pari kerrosta virkaten kiinteitä silmukoita, napin lenksu ja kaulahihna.

 
Tein vielä vuoren kankaasta, jotta on tarpeeks tukeva. Vuorissa on kaks "taskua". Toiseen saa lompsan ja toiseen kännyn.
Ja kelpas pojalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti