blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 16. helmikuuta 2013

Käpälään, käpälään

Poika soitti viime viikon perjantaina:"Joku on pölliny mun pipon ja lapaset." Tuli raukkaparka silloin ilman pipoa (onneks on huppu) ja lapasia kotiin. Oli vielä koulun päässä joutunu odottamaan 15 min bussia kun ei ollu ehtiny siihen missä yleensä tulee. Pipoa ja lapasia kun oli ettinyt.
No, äitihän pojalle uudet lapaset tekee (maanantaina tosin löyty pipo ja lapaset, naulakon alla olivat kuulemma olleet). Eilen sain valmiiksi.
 

 
Lankaa 7veikan Linnut ja tod.näk. 7veikan musta. Mustasta on vyöte jo pois ja ihan varmaa tietoa mulla ei ole, että onko 7veikkaa vai jotain muuta sama vahvusta. Magic loop -tekniikalla tehty. Tulipahan raidoitukset samoin. Vähän näkyy värin vaihdot, mutta ei sen niin väliä... Puikkoina nro 4 pyöröt. Poika oli tyytyväinen. Nyt on ainakin varalapaset.
 
Eilise vapaa- ja tilipäivän "kunniaks" oli pakko päästä Lankamaailmaan hypistelemään. Ja jotain sieltä tarttui mukaankin. Kuvaa ei nyt ole ostoksista eikä ne isot ollukaan. Kahta erilaista lankaa, sukkia varten. Toiset on jo päässeet puikoillekin. Niistä sitten lisää kun ovat valmiit ;) Ai niin ja ostin lisää KnitPron vaihtopäitä (höh, päitä, siis yhdet, nro 3), vai mitä ne on. No ne päät kuitenkin mitkä vaihdetaan kaapeleihin.
 
Kovin elättelen toiveita, että ens viikolla pääsis JättiRättiinkin penkomaan. Kaikelaista tarvetta on tullu taas. "Hiukkasen" (ei kannata kysyy että kuinka hiukan) harmitti kun en sattuneesta syystä päässy JättiRätin -20% tarjouksille :(
 
Olen kyllä välillä käynyt kurkkimassa, että onko täällä käyny joku. Ja iloiseksi se saa kun huomaa että vaikka en ole päivittäny blogia niin täällä on kuitenkin käyty.
Kiitos kaunis kävijöille :)


1 kommentti: