blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 16. marraskuuta 2012

Välineurheilua ;)

Piti munkin sitten ostaa, itelleni pikkunen "lahja". Ihan ekat omistamani Knit Prot irtokaapelilla. (120 cm kaapeli ja metalliset 3.75 päät)
Oli eilen sen verran rankkapäivä. Kävin työterveystarkastuksessa ja siellä lyötiin eteen asioita, joita oikeestaan tiedänkin ja oli osanut aavistaa. Mutta kun ne lyödään eteen numeroina niin... Nyt on pakko ottaa itteessä niskasta kiinni. Piti sitte (muka) lohdutukseks ostaa noi puikot. No, ei vaineskaa olen niitä jo jonkin aika miettinyt ja nyt kun oli sopivasti aikaa ja inspiraatiota ja muuta tarvetta käydä Lankamaailmassa ni puikot tarttu mukaan.
 
Löysin aivan upeen ristipistosivuston. Ihania malleja. Ainoastaan pari "pientä" muttaa: sinne pitää kirjautua (ei siinä mitään) ja sivusto on RANSKAKSI. Kirjautuminen ainakin onnistui yli 20 vuotta sitten opittujen ranskan alkeiden ja "kuukkeli"-kääntäjän avulla :) Sitä en ole vielä ihan tarkkaan selvittäny, että mistä tarkasti ottaen saa pisteitä (niin sekin vielä, pitää olla pisteitä että saa ladata ilmaseks malleja, kirjautumisesta sai 20 pistettä ja lataus vie 10 pistettä), että niitä malleja saa ladata ilmaiseks. Likka sieltä jo valitsi kivoja malleja.
 
Jotain on taasen pudonnut puikoilta. On enää pingotusta vaille ja sitten esittelen sen täällä. Enkeli-pistelytyötäkin olen taas päivittänyt eli siis saanut sitä eteenpäin. 

1 kommentti: