blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Onepiece, jumpsuit, haalari

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Likan suussa tämä kulkee nimellä onepiece. Mä sanon jumpsuit :)
Likka tilas alkusyksystä. Nyt sain tehtyä. Hän on ite valkannu värit <3
Kaava löyty vuoden 1997 Suuri Käsityölehdestä, oikeesti oli yöpuku. Siitä vähän muokaten: taskut, huppu, hihan- ja lahkeensuiden resorit. Niitä ei ollu tai oli erilaiset alkuperäsessä kaavassa. Koko on 158/164. Pikkusen on vielä reilun kokoinen ja lahkeensuun resorit pitää tehdän pienemmiks. Mutta likka oli tyytyväinen.
Tän kans sai harrastaa oikeen aivojumpaa.. Likka ite sano, että miten värit menee. Hupussa on tosin eripäin mitä "piti".
Hupun jouduin muutenkin leikkaamaan uusiks. Kävi pikkanen kämmi: aloin mallailemaan (nuppineuloilla onneks) huppua pääntiehen ja totesin, että voi hitsi, se on liian iso. Ja eiku sakset käsiin ja saksimaan ylimääräistä pois. Jossain vaiheessa joku pikkunen ääni sano, että nyt on jotain vikaa. Otin hupun pois neulauksista ja katoin: olin laittanu hupun ETUreunan siihen pääntielle. Onneks kangasta oli riittävästi uuteen huppuun :)


Se mikä unohtu niin ottaa takaapäin kuva. Siellä noi värit menee siis päinvastoin.

4 kommenttia:

 1. Tuossa asussa tarkenee, ei jää mikään paikka paljaaksi :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on hauska muoti-ilmiö. Mutta eipä tule kylmä käyttäjällä. Aivojumppaa todellakin nuo värien asettelut. :) Hieno siis on! Onko kangas jotain velouria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma onko velouria. Tummemmassa on sellanen vakosametti-pinta. Mä oon niiin onneton noitten kangaslaatujen kanssa. Ns. peruskankaat (puuvilla, college, farkku, fleece...) kyllä tunnen, mutta jos mennään vähänkin johonkin "erikoisempaan" tai pitäs eritellä joustokankaita (mä sanon trikoo), niin jo tulee "tenkkapoo" :)

   Poista