blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 9. marraskuuta 2012

Päivitystä

Vaikka tonne "ristipistosivulle" päivitänkin tämän ison työn välipäivityksiä niin kun nyt (siis itseasiassa maanantaina) tuli jälleen yks etappi täyteen niin täytyy sitä tännekin puolelle päivitellä.
 
 
Kolmas sivu tuli valmiiksi. Vähäks oon ylpee ;) Nyt alkaa tuntua sille, että tää tulee valmiiks jouluks. Nelossivu on menossa ja vitossivu on lähes tulkoon kokonaan pelkästään yhtä väriä. Sitten on enää alaosa ja ne ei oo koko A4 täyttävät ohjeet. Ihan tarkalleen tämän hetkinen tilanne on nähtävissä täällä.
 
Ja jottein tää elämä tulis liian "tylsäks" löysin kivan ohjeen netistä (täältä). Meidän nuorimies on ainain tällä hetkellä armoton Star Wars fani ja ajattelin tehdä ohjeen mukaan ehkä vähän sovellettuna jotain (tyyny?) joululahjaks. Uskon että hänen huumorilleen toi sopii kun nenä päähän (näin nenäpäivän kunniaks ;) ).
 
Sitte mun täytyy täällä hehkuttaa kun en Facessa sattuneesta syystä viitti: joskus on vaan kivaa ja upeeta kun tuntuu, että asiat menee niin kun on ite halunut :) (Liittyy työasioihin)

1 kommentti: