blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 19. lokakuuta 2012

Tulihan tehtyä

Sinänsä iisi-piisi-pusero. Jotain meni kuitenkin ei-niin-kun-ohjeessa. En tiedä oliko vika ohjeessa vai mun piiloblondiaivojen ymmärryksessä. Pusero kuitenkin tuli valmiiksi ja kuulemma kelpaa kunhan vaan nepparit saa iskettyä halkioon. Että olen tässä vuosien saatossa oppinut tuntemaan ukkoni.

Tässä mun versio. Kangas JättiRätistä. On niin isänmaallista, vai mitä ;)


Ja tässä kuva lehdestä. Ohje on Suuri Käsityölehti 6-7/2004. 10 pistettä ja papukaija-merkki sille joka hoksaa mikä ei menny niin kun ohjeessa... ;)

Jaa, että mikskö teen niin paljon vuoden 2004 ohjeilla. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että tuona vuonna tilasin itelleni Suuren Käsityölehden. Niitä sitten selailemalla ja ohjeita muokkaillen teen vaatteita yhdelle jos toiselle. Nyt tosin ostin uuden lehden kun sai kaks yhden hinnalla. Ja olihan siellä sellaisia toteutettavia ohjeita. Niistä lisää sitku pääsen siihen vaiheeseen, että ovat toteutuksessa. Sen vaan nyt huomasin, että meidän muksuille ei ole Suuressa Käsityölehdessä ommeltavaa. Koot kun loppu tohon 146 cm:iin ja likkakin kun tarttee mielellään jo 150 cm kokoja.

Niin ja se muka-pieleen mennyt kohta on pääntien etuhalkio. En ymmärrä, että mikä siinä meni vikaan. Siskolle yritin selittää tänään (ei oltu meillä ja mulla ei ollu ohjetta mukana) ja hän sano, että vikaan meni siinä halkiokaitale -kohdassa. No, täytyy varmaan näyttää hänelle ohjetta kun seuraavan kerran tulee käymään. Mutta tosiaan, onneks kelpaa noin (neppareilla lisättynä). Ai niin, joitain muutakin omaa muokkausta: ohjeessa on helmassa halkiot, mun versiossa ei ole. Eikä mulla noita raitojakaan ole.

1 kommentti:

  1. Ei hyvijä ohjeita/malleja kannata hävittää kyllä niitä aina joskus kuitenkin tarvitsee.
    Minun ohjeet/mallit on todella vanhoja vuosilta
    -40 ja -50 luvulta. "en nyt ite ole niin vanha" Silloin tehtiin naisellisia naisten vaatteita.

    VastaaPoista