blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

tiistai 9. lokakuuta 2012

Pöytäliinan uusi elämä

On vähän tullu ompelukoneellakin huristeltua. No, todella vähän.
Vanha keittiön pöytäliina sanoi työsopimuksensa irti. Ainakin melkeen. Siinä oli muutama iiisooo reikä ja kun satuin sopivasti Skanssin Sinooperin remppamyyntiin niin avot. Uus keittiön pöytäliina oli meidän. Eihän vanha toki mihinkään roskikseen joutanut. Uutta vanhasta.
Sitten pikkuinen kuva-arvoitus. Mitä tarkoitusta varten nämä kolme pussukkaa?


Ta-daa. Uimahalliin kun mennään uimaan niin ei kiva, jos pelkkään pyyhkeeseen käärii märät uikkarit. Kassi on IHAN märkä, ainakin meijän nuoren miehen jäljiltä. Pussukkaan kun sujauttaa uikkarit niin johan on kuiva kassi :) Sunnuntaina tosin kun oltiin lähdössä uimaan niin poika totes, että ei tonne pyyhe mahdu :) Valaisin asiaa, että ei pussukkaan tokikaan ole tarkoitus sitä pyyhettä tunkee. Pussukka laitetaan kassiin ja sinne kassiin sitten se pyyhe.


Vahakangas ilman taustakangasta oli aika haasteellista ommeltavaa. Sen takia kaks pussii on ommeltu päältäpäin. Pesussa oli taustalla oleva mikä-lie-tukikangas osittain irronnut. Revin sen pois kokonaan. Vikatikki. Seuraavaks jätän ainakin ompelun ajaksi taustakankaan paikoilleen, vaikka sen sitten valmiista repis pois.

Eihän noihin pussukoihin mennyt läheskään koko pöytäliinaa. Jotain on vielä suunnitteilla, mutta mitä, siitä myöhemmin.

Nyt on tullu monta bloggausta. Eli valmista on tullut. Vielä on yhdestä työstä kuvat ottamatta ja toisen, korjaustyön esittelen huomenna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti