blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

tiistai 9. lokakuuta 2012

OXO-setti, tai ainakin melkeen

Uus takki tarttee uudet asusteet kaveriks.
Siskolle aloitin tekemään Wingspania joululahjaks ja tykästyin mallin tekemiseen. Siitä se ajatus sitten lähti. Ehkä tällasessa yksvärisessä ei malli tuu niin hyvin esille mitä liuku- tai pätkävärjätyssä langassa.

Mutta oli nopea tehdä. Puikot nro 5,5 pyöröt. Aloitussilmukkojen lukumäärä oli 45 ja lisättyjen silmukoiden lukumäärä 10. Kahdeksasta kolmiosta olis tullu vähän liian lyhyt joten tein kolmioita 10. Ois niitä voinu enemmänkin tehdä.
Anttilassa ja Cittarissa oli Novitan Sukkalanka tarjouksessa. Koska takki on tehty housukankaasta niin eks sillon asusteetkin voi tehdä sukkalangasta ;)

Lapasia ei vielä tähän aikaan ihan viitti pitää. Joten tein kämmekäät. Oma sävellys. Puikot nro 4 ja 13 silmukkaa puikolla. Resori 2o, 2n. Palmikkomalli on Neulojan suuri silmukka -kirjasta: Leveä OXO-palmikko. Tykkään. Lankaa jäikin vielä kaks kerää, mitähän niistä tekis. Tarttee varmaan jättää muhimaan.
Eiks muuten menny hienosti "siirtyminen" resorista palmikkoon. Yritin kuvata, toivottavasti vähän saa selvää.. Ehkäpä tossa vasemman puoleisessa kuvassa näkyy paremmin.

Edit: 16.10.2012. Piti vielä ottaa setistä kuva käytössä.


2 kommenttia: