blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

tiistai 9. lokakuuta 2012

Melkeen siilit

Lankamaailma kun avas ovensa täällä meijän kaupungissa niin tarjouksena oli että kun kympin yli menee ostokset niin saa pari kaupanpäällis-kerää. Mä otin tällasta lankaa. Lanka on siis ohutta missä on sellasii "pompuloita" säännöllisin välein ja sitten vähän tollasta "hörsyä".


 Eihän mulla ollu hajuakaan, että mitä niistä teen, mutku ne näytti niin näteiltä (vähän bling-blingiä ja silleen ;) ). Ja jostain se ajatus sitten lähti.


Lapaset likalle. Ihan kokonaan en bling-blingillä tehny. Toinen puoli on Isoveli-lankaa. Värit sopii, ainakin mun mielestä. Ja likka tykästy. Puikot oli nro 4 sukkikset (9 silmukkaa puikolla). Vähän toi Shiny oli haasteellista neulottavaa. Kerran oli jo ekaa lapasta päättelemässä ja sitten putos silmukoita puikolta. Oli vähän älyttömän vaikeaa poimia niitä takasin puikolle joten luovutin ja tein ekan lapasen uudestaan. Lapaset on neulottu kuten siili-lapaset, tasona. Toisesta reunasta ommeltu yhteen. Nätit on, mutta en tiedä tekisinkö toista paria... Tosin kun neuloin toista lapasta viimosia kerroksia niin ajatus pyörönä neulomisesta alkoi itää... Täytyy varmaan kokeilla ja raportoida tänne sitten miten onnistuu...

Likka meinas, että näistä tuli hänen lempilapasensa. Kovin eilen kyseltiin, kun oli toinen lapanen melkeen valmis, että koska teen peukalot, saanko ne huomiseks (eli tänäpäiseks) valmiiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti