blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 2. marraskuuta 2013

Kuva-arvoitus

10 pistettä ja papukaija-merkki sille joka tietää mikä tää on :). Ei, ei ole penaali, vaikka siinäkin hommassa varmaan olis ihan oiva.

   Vinkkiä; toisessa päässä napinläpi -taskun tyyliin tehty "reikä". 


 Sinne saa kivasti lankakerän piiloon ja reijästä langan tulemaan nätisti työhön. En muista mistä ajatuksen sain. Ja pitihän se sitten toteuttaa. Toteutus ei meinannu mennä ihan niin ku Strömsössä... Tai ainakin ajatus pikkasen pätki. Mietin nimittäin miten vetoketjun sais näppärimmin ommeltuu. Ompelin siis ensin vetoketjun "kanteen", sen jälkeen vuoriin ja sitten päälliseen samalla ommellen "takareunan". Toivottavasti joku sai nyt jonkinlaisen käsityksen tästä sepustuksesta että miten tuon tein. 
Ehkäpä teen vaihe vaiheelta ohjeet. 

Ai niin ja päällikangas on niistä lempifarkuista lahkeet. Taitaapi vaan aikuisten farkkujen lahkeet olla paremmat, mahtuis isompi lankakerä sisään. Kokeilin Novitan Miami -lankakerällä ja se oli aika nafti. 

2 kommenttia:

  1. Kiva idea ja oikein onnistunut toteutus !

    VastaaPoista
  2. Hauska! Kätevä varmaan esim. matkalla, ja mahtuu sitä mukaa pienempään kokoon, kun kerä pienenee. Siis verrattuna vaikkapa johonkin purkkiin vastaavassa käytössä - se pysyy aina yhtä isona tyhjänäkin.

    VastaaPoista