blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 23. marraskuuta 2013

Kirppistelyä

Mä ihan pikaseen vaan...
Tällä ajatuksella kävelin Paikalliseen kirppikseen. Juu, on siis ihan ton niminen: Paikallinen Kirpputori.
Reilu puoltuntii siellä sitten kuitenkin vierähti...
Mukaan tarttu jo vähän joulua ajatellen jotain ja sitte tää, mitä mä ainakin pidän ihan löytönä. 


Tarina alkaa oikeestaan jo viime lauantaista. Käytiin Skanssin Sinooperissa ja tyttö siellä ihastu tuoksuvahoihin. 
En sieltä vielä ostanut vahoja, enkä tuoksukynttilälyhtyä. Hinta ei kyllä ollu suuruudella pilattu (6,95), sen tulin huomaamaan illalla.
Illalla oli kaverin emännöimät PartyLiten kynttiläkutsut. Ja sitten meikäläinenkin hurahti. Siellähän on myös myynnissä tuoksuvahoja, mutta kun en muistanu mihin tuoksuihin tyttö ihastui, niin en uskaltanu tilata. Tuikkuja kyllä tilasin, tuoksulla ja ilman. 
Onneks seuraavana aamuna vielä pystyin lisäämään vahat tilaukseen. Lyhdyt oli PartyLitellä ihan "mukavan" hintasii (suom.huom. meni mun budjetin yli). 
Alkuviikosta mulla oli pari vapaapäivää ja kaupungilla kun oli muutakin asiaa niin käväsin Indiskassa (siellä ns. kuola valus ;) ). Siellä oli lyhty 4.95. Ajattelin, että kun tulee rahaa enempi niin käyn sen hakemassa. 
Tänään sitten tosiaan ihan vaan pikasesti ajattelin käydä kirppiksellä ja siellä yhdellä hyllyllä oli: TUOKSULYHTY, HINTAA 2,5€!!! Arvatkaa vaan nappasinko mukaan :)
Ja on aivan ihanan näkönen, ainakin mun mielestä. 
Toi kuva on lyhdyn takapuolelta. Etupuolen kuva ei suostunut latautumaan :( Etupuoli nimittäin vasta on varsin mielenkiintoinen. Siinä on reikiä (ihan kun olis silmät) ja sitten siinä on "piirros", jotain eläimii. Ihan niin ku ois joku antiikkinen ruukku :)

1 kommentti:

  1. On ihanaa, kun tekee kirppikseltä kunnon löydön :) Itsekin "löysin" taannoin vuolukivisen tuoksulyhdyn, mutta valitettavasti sen tuoksukuppi olikin haljennut... oli muovipussissa, ettei päässyt kunnolla tutkimaan. Mutta eipä hätää; kuppi meni kynttilän aluseksi ja tuikkukippo saa olla ihan vaan tuikkukippona :) mukana tuli vielä joku omenantuoksuinen tuoksuöljy, mutta se oli pahan hajuinen...

    VastaaPoista