blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

maanantai 10. syyskuuta 2012

Prototyyppi

Oon aikasemminkin tehny tilauksesta työkaverille virkattuja koreja. Nyt kun kysyin, että tartteko hän koreja, tuli vähän uutta kehiteltävää. Ens hän sano, että joo, vois hän yhden korin. Kysy myöskin, että teenkö muuta kun koreja. Sanoin, että ajatuksena on tehdä joskus matto (tai vaikka kaks tai kolme...). Siitä hän sitten innostu. "Mulla on huvimaja jossa on kaks korituolii. Voiskohan niihin tehdä jonkinlaiset päälliset?" Lupasin, että juu. Ja sitten olkkarissa on tuoli mihin vois kanssa tehdä.


Ja tää tuli sinne olkkariin. Oli niin tarkalle "mitattu" (juu, ja varmaan mitattu ;) ) mun viininpunaset trikoot, että jäljelle jäi n. 30 cm. Tän mitat on n. 37 x 40 cm. Niistä muista tulee sitten turkoosit. Tarkempi selostus yms. kun ovat valmiit.

Tätä piti tosiaan vähän miettii, että miten teen. Ekaks ajattelin, että yksinkertainen, mutta kun työkaveri sano, että oisko sellanen että sinne vois tarvittaessa laittaa jonkin pehmusteen sisään. Juu, tehdään kaksinkertainen. Tein niin, että ensin "pohja": ketjusilmukoita. Sen jälkeen kummallekin puolelle kiinteitä silmukoita niin, että tuli "pussukka". Tulikohan nyt tarpeeks epäselvästi selitettyy :P

Tässä vähän kuvaa "kaksinkertaisuudesta", erittäin epäselvä tosin.

Nyt pitäs sitten alkaa värkkäämään niitä turkooseja... Siinäkin saa pientä protoilutehtävää suorittaa... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti