blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 1. syyskuuta 2012

Hu-huu!

Ihqu pöllö-kangas pääs käsittelyyn tänään. 

 Tuloksena tunika likalle. Oikeesti tän kaava on topin kaava Suuri Käsityölehti 5/2004 (tai jotain sinnepäin). Oon aikasemminkin tehny puseron samaa kaavaa muokaten. Koska likka niiiiiin tykkää puserosta tehtiin sitten vähän samaan tyyliin toinen.


 Tästä kuulemma tuli toinen lempipusero. 
Pikkasen ois vaan vissiin pitäny ostaa enempi tota kangasta... Jatkoin helmaa ja ups! Etukappaleen kohdalla tuli pikkanen... APUVA -miete. Jatkopala oli liian lyhyt. Äkkiä tutkailemaan kangasvarastoja. Mitään sopivan sävystä trikoota ei TIETENKÄÄN oo, mutta yksistä likalle tehdyistä housuista jäänyttä kangasta oli. Mitä sen sitten väliä, vaikka pieni pala onkin jotain muuta... Eks nii...


Ja pieni juju piti laittaa.
Vähän toi kaula-aukko on liian avara, mutta likka tuumas, että hän voi pitää siellä alla pitkähihasta. Totesin, että täytyy ostaa jotain sopivan sävystä resoria ja sillä yrittää saada vähän sitä kaula-aukkoa pienemmäks. Nyt oli Framilon-nauha käytössä. Ois vissiin pitänyt vielä vähän enemmän venyttää sitä, että ois tullu pienemmäks.
Seuraava vaatekin on jo tilattuna.. Siitä sitten enempi kun valmistuu. Kaavat on jo löydetty. Pitäs vaan piirtää ja kangas ostaa.

2 kommenttia:

  1. Ei pöllömpi pusero!
    Pihalla vilahti puseronhelma takin alla, arvelinkin että äidin tekemähän se on...:))

    "Naapuri kirjoitti"

    VastaaPoista
  2. Tuo on tosi ihanaa kangasta! Ja kivan tunikan olet siitä tehnyt. Voi kun minäkin osaisin ommella...

    VastaaPoista