blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 3. elokuuta 2012

Ostoksilla

Keskiviikkona tein "retken" JättiRättiin. Hakusessa oli kankaita ihan vaan mulle ;) Pitkään mietin ja etsin sopivaa. Tuntu ettei löydy, että pitää ottaa se "toiseks parhain" vaihtoehto. Nyt kun oon tätä


kattellu niin tuntuu kyllä niin I-HA-NAL-TA kankaalta.


Tällanenkin tarttu mukaan. Se mitä näistä tulee... en paljasta vielä. Viimeistään (toivottavasti) sunnuntaina saan postattua.

Eilen mainospostia käydessäni läpi huomasin yhdestä ilmaisjakelulehdestä ilmoituksen. Tänne on avattu Lankamaailma. Ja siellä on tarjouksia. Ja eikun tassut kohti Lankamaailmaa tänään töiden jälkeen. Jotain sieltä tarttu mukaan.


Ja yhtään ei oo hajua, että mitä teen. No, paitsi toi sininen. Ja nää makso vaan 10€! Kaks kerää tuli kaupan päällisiks kun summa meni hitusen yli 10.
Täytyy sanoo, että se on neulojan taivas :) Ja kirjontalankojakin siellä oli. Halvempia mitä muissa kaupoissa täällä missä oon käynyt. Netistä kun ostaa on kyllä vielä halvempaa, mutta jos lähtee yhtä tai kahta tokkaa hakemaan niin sieltä kannattaa ehdottomasti hakea :)


Ja voi sitä lankojen määrää... Oli ihan simmut ymmyrkäisinä. Ja sitte siellä oli kaikkee kivaa muutakin, koukkuja, puikkoja... Voi kun vaan ois ollu varaa ostaa enemmän... Ehkä sitku ;)

1 kommentti:

  1. Onpas teidän mamma nyt lähdössä kauniina juhliin. Nätti ja kesäinen asu.

    Mutta noista langoista olen niin kade... oikein ihania ja HALPOJA !!
    voi kun täälläpäinkin olisi tuollainen kauppa !!!

    VastaaPoista