blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 24. elokuuta 2012

Isoja töitä

Ei ole vielä esittelyssä, vasta valmistumassa. Pitää sitten sillä välin esitellä ostoksia. Meillä siis avattiin uusi Lankamaailma alkukuusta. Täytyy sanoo, että mikä Lankamaailma... ennemminkin lankataivas ;) Näin niin kun käsityöihmisen näkökulmasta. Kävin jo toisen kerran muutaman viikon sisällä siellä.

Ja nämä tarttu mukaan. Punasävysestä on tarkoitus tehdä Revontuli -huivi pojan toiselle kummitädille joululahjaks.. Juu-u, noita asioita pitää jo alkaa ajattelemaan ;) Siniset on omaan yhteen puseroprojektiin. Vaalenvihreet oli kaupanpäällinen. En tiedä mitä teen.. Vai "ryövääkö" likka noi langat.

Olen yrittänyt pitää lankavarastosta edes jonkinnäköstä lukua mutku, mutku... Siellä käy "joku" ryöväämässä mun lankoja.. No, osa on kyllä ihan luvalla "ryövättyjä". Huomaan vaan kun jossain lojuu lankakerä, että varastolla on käyty. Jotain on kyllä saanut valmiiksikin. Nyt vaan en ole saanut kuvatuksi. Laitan tänne sitten kun on kuva olemassa. Sitten selvii myös mitä likka on tehnyt :)
Tänään oli aikaa. Ja sillon kun on aikaa, käydään kaupassa. Mä kävin kangaskaupassa. Eurokankaassa. Ja sieltä tarttu nämä mukaan.
Likalla on turkoosi-vaihe. Hänelle siis noi turkoosit. Eks oo makeen näkönen toi pöllö-kangas :) Vielä en tiedä mitä teen. Todennäkösesti hameen/hameita ainakin. Mulle on valkonen kangas.


Täytyy sanoo ettei likalta ainakaan itseluottamusta puutu. Eilen käytiin Cittarissa. Ja "iha pakko" oli kävästä lankahyllyllä josko ois jotain kivaa tarjousta. Likka sitten sano, että hän vois virkata hameen itelleen (siis sellasen puolhameen)!!!! Saas nähä mitä saa aikaseks. Yritin kovin, että josko neuloen olis helpompaa ja nopeempaa, mutta ei, virkaten. Ostettiin hälle sitten yks Novitan Seiska veikka Polkka, ja turkoosi-sävyinen. Katotaan sitten kuis käy :)


Vielä muuten tarkempi kuva tosta pöllö-kankaasta. 

2 kommenttia: