blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 25. toukokuuta 2012

Puuseppää aina tarvitaan....

Välillä piti tuolta kangas- ja lankamaailmasta siirtyä pois. Ja tässä tulos.
 

Eteiseen piti saada pieni hylly, johon saa kaikelaista tarpeellista (ja tarpeetonta) säilöön, mutta kuitenkin esille/käden ulottuville. Tällaisen ideoin ihan itse omassa päässäni. Ja ei kun tuumasta toimeen. Byggmaxista hain lautaa. Nyt kun ajattelee niin ehkä ois pitänyt käydä Sarokkaalla, missä on sahauspalvelu. Ois tullu laudoista tasamittaiset ja kokoaminen ois ollu (ehkä) piirun verran helpompaa. Anyway. Lautaa kaiken kaikkiaan 4,2 m. Kaks pidempää osaa ja viis lyhyempää.

Kokoaminen ei sitten menny niinku Strömsössä. Siis voi kaunis sana sentään, talossa on neljä, siis NELJÄ porakonetta ja silti meni kolme päivää että sain ruuveille porattua reijät. Ensin kun yritin oli ihan "kylmiltään" niitä ruuvata lautaan, totesin, että tarviivat reijät. Niin, siis porakoneista, yhdestä ei saa vaihdettua terää, yks alko käryttämään kun porasin, yks on muuten vaan rikki. Että 1 neljästä sentään toimii. Kunhan akku on täynnä. Ja akusta loppuu virta suunnilleen viiden tai kuuden poratun reijän jälkeen... angry Taas vuorokauden odottelua, että akku latautuu. Juu, on meillä useampi akku olemassa, mutta kun ne ei kestä edes tota tai sitten ei vaan suostu lataamaan.

Sain mä tosta hyllystä sitten melkeen just sellasen kun halusin. Ehheh, siis: melkeen just sellasen... cheeky Kun ton keskimmäisen hyllyn toisen puolen kiinnitystä kattoo.. Voi sanoo, että melkeen just sellanen.  Eli ois tarttenu joko a) sahauttaa jossain b) olla toisenlainen saha (vaiko sahaaja... siis käsisahalla vetelin pätkiks) että ois kaikista tullu saman mittaiset. No, täytyy keksii jotain noihin väleihin. Ja ehkä tarttis hivasta jotain päälle. Mutta nyt ensi hätään toi on hyvä ja just passeli tohon hommaan mihin sitä ajattelin.

Kun työkaverille juttelin tosta hyllyprojektista ja sitten toisesta hyllyprojektista (DVD-levyille ja meillä niitä on "muutama") ni hän sano, että kohta rakennan talon wink No, juu ehken sentään... Ja DVD-hyllyn toivon isännän rakentavan. Naapuri tosin totes kun sahasin noita hyllyn paloja ulkona, että olen joutunut remonttihommiin. Korjasin että päässyt smiley

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti