blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 30. elokuuta 2014

Lähtikö lapasesta???

Meiltä lähti sitten molemmat Anttilat Turusta. Tai oikeestaan toinen on vielä huomenna auki. 
Ja mitähän tää kassi on syöny sisuksiinsa Anttilasta. 
Totuuden nimessä kaikki ei oo Anttilasta ja toisaalta, tästä puuttuu osa...


 Mitä sieltä oikeen kurkistaa...


No LANKAA tiätty!!! Mitäpä muutakaan. Tässä muutaman viimosen kuukauden aikana hamstrattua. 
Osalle on olemassa ajatus, osalle ei. Osa on siis Anttilan loppuunmyynnistä ja osa on Lankamaailmasta.


Pikkune esittely ehkä olis paikallaan.

Oik. ylhäällä: neiti totes että opeta hälle palmikko ni hän tekee kaulaliinan jossa palmikko, toi on siis sitä varten. Seuraavat neljä kerää oikealla on Lankamaailmasta, tytölle, jotain. Seuraavat kolme kerää Novitan Woolia, Anttilasta, tytölle jotain, ehkä. Kolme alinta on Lankamaailmasta, puuvilla, MULLE, mallikin on jo katottu, naamakirjamaailmasta löytynyt ;)

Vas. ylhäällä: Anttilan alelaarista, en tiä mitä tulee, mutta kun oli niin ihanan farkkumaista :) Seuraavasta poitsulle sukat, Lankamaailman alekerä. Kolme seuraava, tytölle, jotain, Lankamaailman alennusmyynnistä. Pari alinta on Novitan Nallea, pojalle, lapaset, sukat tms. Anttilasta. 

Joo, että jollekin on ajatus, jollekin ei. Tästä puuttu vielä muutama Miami-kerä ja Puro Batik mistä tuli se aiemmin esitelty tytön bolero :)

Ja keskiviikkona olin luuhaamassa kirppiksellä ja sieltä tarttu mukaan muutama "jämäkerä". Omat kun loppu kesken, mukamas... Tänään kun uudestaan tarkemmin pengoin lankojani ni johan sieltäkin löyty sellasii lankakerän loppuja millä en tee mitään. Tai, nyt teen :)

Voi hitsi kun mulla sormet syhyy päästä noitten lankojen kimppuun. Ekaks kuitenkin tarttee saada yks pistelytyö valmiiks. Siinä on deadline lokakuun loppu. Ja nyt ottaa miutsia pattiin: tänään pistelin ihan reippaan olosesti ja sitte aloin kattelemaan: ei hitto, mulla on väärä lanka!!!!! Mallissa on kahdella eri tavalla nro 8 ja mä olin ottanu sen väärän nro 8!!!! Ja eiku purkamaan. Heitin tältä illalta työn "nurkkaan". Sen verta potutti :(
Huomenna sitten purkamaan... 
Eiköhän se työ kuitenkin vastoinkäymisistä huolimatta valmistu, aikataulussa...

2 kommenttia: