blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 1. elokuuta 2014

Köyhä heinäkuu

Ainakin bloggaamisen osalta. 
Olen mä jotain tehnykin, mutta jääny vaan sattuneesta syystä bloggaamatta. 
Meillä oli pojalla sovittu toimenpide heinäkuun alussa. Toimenpide onnistu, mutta haava tulehtu ja sen kanssa oltiin sitten antibioottitiputuksessa ja tulehduksen myötä tuli sitten muuta ongelmaa. Ne on nyt ohittumassa joten paluu normaalin (meidän normaaliin arkeen) on pikkuhiljaa tapahtumassa.
Olen ommellut ja sängyvierusneuleena oli tytölle bolero. Mun kuvaaja on vaan ollu niin tavoittamattomissa, ens "mammalassa" ja sitten partsaleirillä ja nytkin huinii tuolla ulkona. Josko "jo" viikonloppuna sais kuvattuu tekeleet. Tekeleet joihin olen ERITTÄIN ja enemmänkin kuin tyytyväinen.
Paljon on taas ideoita myssyn alla. Osaa aloitettu jo tekemään osa on to-do -listalla. 


Tänään käytiin tytön kanssa JättiRätissä. Ja vähäx löysin päheet kangasta. Tätä oli luonnonvalkosena, valkosena, vaaleensinisenä ja vaaleenkeltasena (siis toi pohja) ainakin. Nyt ei pystyny ostaan ku metrin. Ja yhtään en tiä mitä teen; itelle mekko, pojalle boxereita??? Vaiko mitä? Aika näyttää :) 
Kuvassa kankaan leveys on jotain 70-75 cm (en kysyny enkä mitannu, että kuin leveetä on, mutta arviolta sellasta "normaalia") eli siinä vähän suuntaviivaa kuvien koosta. Ja tää on siis sitä luonnonvalkosta pohjaa.

1 kommentti:

  1. Hyvä kun olet osannut pitää kesätaukoa blogistasi.
    Olen minäkin harventanut postatuksia.
    Mukavaa elokuuta ♥

    VastaaPoista