blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen kädentaidot

Tänä viikonloppuna vein käsillä tekemisen uusille urille. Ja täytyy sanoo, että aikkast ylpiä oon, vaikka pikkasen jotain korjattavaa onkin. 
Ja mikä se uusi ura sitten on.
Tästä aloitettiin.


Meillä on olohuoneen seinällä muutama hylly, siis sellasii seinään ruuvattuja/pultattuja tms. Yks niistä jo tossa loppuvuodesta (muistaakseni) ihan vaan ilman mitään ilmoituksia otti ja putos alas. Ja jotta siinä ei ois ollu tarpeeks ni veti tapettia mukanaan. Sitten meitin "pienet" (niin, mikä se ikä olikaan; 2½ vai 12½ v????????) vähän repi sitä tapettii lisää. Koska meillä on tulossa (toivottavasti) rippijuhlat kesäkuun alussa, niin ei seinää sellaseks voinu jättää. Mä jo varmaan kuukaus sitte päätin, että pääsiäisviikonloppuna tapetoidaan. Isäntä tosin ilmoitti että HÄN ei ainakaan tapetoi... Kuka muu muka se sitten oli kun MINÄ joka sen tapetin sinne seinään laitto, tyttären hyvällä avustuksella. 


Näin paljon suunnilleen lähti ihan ilman mitään apuvälineitä. Ai, anteeks, nyt mä pikkasen huijasin. Oli mulla ruokaveitti apuna. Sen laitoin tapetin ja seinän väliin (siis sinne mihin sain) jotta sain tapetista kunnon otteen ja revittyy sen. Loput lähti vedellä ja sienellä hankaamalla. Eikä ees mitään kauheen kovin tarttenu hangata jotta lähti. 


Tässä tapetoinnin lopputulos. Tyytyväinen oon, vaikka yhdestä kohtaa sauma näkyykin. Sanoin, että jos jotain haittaa ni laittakoon uudestaan :P
Kyllä ny kelpaa viettää juhlia. Ainakin kun saa sohvaan uuden päällisen, ikkuinoihin uudet verhot, seinälle uuden kellon, DVD:ille uuden hyllyn, pari akvaariota siivottuu (ei oo mun homma toi akvaarion siivoaminen kerta mä tapetoin)... Ja mitä vielä. Nii, asunnosta "vähän" tavaraa pois.

1 kommentti: