blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ompelupäivä

Pitkästä aikaa pääsi ompelukonekin hommiin. 
Päällystin tyynyn. Sohvalle, olkkariin. Siihen tulee vielä oikeen kunnollinen, irrotettava päällys. Kun vaan tietäis, minkävärinen/lainen... No, aika näyttää. Reunat ompelin tollai hienosti reunukseks. Tuli samalla tyynyn aukko ommeltuu kiinni ja itseasiassa se siinä olikin taka-ajatuksena. 


Sitten piti itelle vähän yöpaitaa tehdä. Toi kangas oli kyllä niin magee, JättiRätistä. Se ihan huus mun nimee ;) Pakkohan se oli mukaan ostaa. On ostettu siis jo aikoja sitten. Leikattukin oli aikoja sitten. 10/2013 Suuri Käsityölehdessä (kuva nro 16) oli sellanen alusvaatesetti. Siitä yläosaa "pikkasen" muokattuna. Siis ihan vaan vähän ;) Nyt on sellanen mulle sopiva. Tai ehkä ihan pikkasen pitäs saada kuristettuu itteeni kokoon... 

Ja sitten alko miettiminen, että minkälainen kolttu laitetaan/tehdään pojan rippijuhliin... Siinä sitä onkin miettimistä. Mahtaiskohan tuolta netin syövereistä löytää joku ohjelma johon vois syöttää oman kuvansa ja sitten siihen päälle asetella jotain kolttujen kuvia, jotta näkis että miltä ne näyttää... Onkohan tää vain jotain mun mielikuvitusta vai pitäsköhän ihan aikuisten oikeesti ettii tollasta netistä.... Kerron jos sellasen ohjelman löydän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti