blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

torstai 16. tammikuuta 2014

Lisää kuva-arvoituksia

Joku saattaa tietää mikä tämä on...


Ehkä joku osaa tulkita noita kuvioita tuossa kuvassa :)


Eipä ollu sillon meikäläisen aikaan. 


Meillä on esikoinen rippikoulussa. Eilen saivat Raamatun ja vähän meinas äiteen leuka loksahtaa auki kun näki tän. Eli tää on siis Raamattu. Farkkukansilla, vetoketjulla saa avattua. Vähäx on päheetä :)

4 kommenttia:

  1. Töiden puolesta varsin tuttu... on noita raamatuita laitettu vaikka mihin kuosiin ja itse tuunattaviin kansiinkin, että säilyis nuorillakin mielenkiinto. Mejän esikoinen on kans rippikoulussa, mutta ei oo vielä raamattua näkyny. Mielenkiinto ei oo kovin korkeella, koitin patistella sitä kirkkoon (joka on siis ihan kodin vieressä) mutta ei tartte kuulemma enää kuin yksi merkki hakea siihen välttämättömimpään. Jos kerää kaikki merkit, osallistuu arvontaan, jossa voittaja saa... tadaa! Raamatun! "No paljon kiinnostaa" oli kommentti. "Meillähän on jo raamattu." totes siihen kuopuskin.

    VastaaPoista
  2. Upea on , mutta ei olisi tullut mieleen. Luulin lompakoksi tai muistikirjaksi :)

    VastaaPoista
  3. Tuttu juttu tuo Raamattu! Meillä jo ripiltä pässeitä lapsenlapsia ja minustakin tuo raamattukirja oli hieno. Oikeastaan siinä kävi niin että rippilapseni oli ollut pois ja jäänyt ilman tuota raamattua - mummuhan sen sitten hankki hänelle. :) Mummeli

    VastaaPoista