blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

torstai 23. tammikuuta 2014

Kierrätystä kerrakseen vol 2

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä alkuviikon töistä esittelen kierrätystyön. 
Päällikangas on kaverilta saatu paksumpi verhokangas. Sisätyynyn kangas on roikkunu mun teinihuoneen akkunoissa. Sisuksiksi tuli leikkuu"jätettä" ja sanomalehtisuikaleita. Vetskari on joskus ostettu uutena, ainoo poikkeus :)
Lähdettiin siitä että piirsin harppia käyttäen paperille kuuskulmion. Halkaisija tässä on 60 cm. Korkeutta en mitannu, se oli sillai mutu...
Päällikankaan leikkasin sitten vasta kun olin sisustyynyn kuuskulmiot ommellu. Tai no toisen kokonaan (kuvassa näkyvän puolen) ja toisen puoliks koska pohjapuolelle tuli aukko sisätyynyyn sisuksia varten ja päällikankaaseen vetskari. 


 Piti laittaa kuva myös noista sisuksista. Alemmassa kuvassa näkyy täällä esiteltyjen vaatteiden yms. kankaiden rippeitä. 
Ja mitään en käsin ompele, jos ei oo ihan pakko. Vähän tuli sellanen olo, että käsin ois saanu nopeemmin...Jalka"palli"han tästä tuli. Ei ihan niin kova mitä ajattelin, että vois olla, mutta toivottavasti ajaa asiansa. Vielä en ole "päässyt" kokeilemaan, koska on tässä ollu sen verran haipakkaa ja pallin paikkakin on vielä vähän "vaiheessa" (suom.huom. kunnolla siivoomatta).


Vielä kuva missä näkyy myös sisätyyny. Päällinen on vetskari auki. Mun mielestä onnistuin aikkasten hyvin tyynyn ompelussa (kukas kissan hännän nostaa jollei kissa ite ;) ).

1 kommentti: