blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Herkuttelua

Ja nyt en tarkota syötävää herkuttelua. Eilen tipahti laatikkoon uusi Suuri Käsityölehti. Tilasin sen vuodeks "kun halvalla sai" ja myyjä sai puhuttuu mut tilaamaan sen. No, okei, oon mä sitä tilaamista jo aiemminkin miettinyt. Nrosta 5-6 oon tekemässä tällä hetkellä kolmee työtä. Sitten sekä nrossa 4 ja 5-6 on sellasii sitku-vaatteita, itelle.
 
Mutta siis se uusin lehti, nro 7. Tuntu että jo kansi lupaa hyvää. Siinä on jännän näkönen pusero, ehkä taasen niitä sitku-vaatteita. Likalle löysin kivan topin. Tai siis aattelin, että vois likalle sopia. Kokojakin kun on alkaen koosta 32 (ehkä vähän joutuu pienentää likalle). Ja kun likka selas lehden niin totes saman mitä minäkin. Ja toppi tehdään.
Pari mekkoo, mitkä (ehkä/toivottavasti ens kesäks) vois tehdä, itelle. Ja college-asu, kokojakin on "tarpeeks". Kiva idea tennareiden tuunailuun... Kun vaan olis ne tennarit ;)  Mahtaiskohan likka osata/viittitä tehdä sellaset jännät jalkapöydän korut, itelleen...
Neulomon puolella oli kanssa jännän näkösiä ohjeita. Varsinkin se pitsimekko, sitku.... Virkatut komeet korut.
Söpöjä neulatyynyjä. Mahtaiskohan likka tehdä mulle noita...
Kunhan neitokainen vaan kotiutuu niin alotetaan topin teko. Anto nimittäin ohjeeks että älä tee ennen kun hän on kotona. On kaverin luona vielä yhden yön :)
Käytiin Eurokankaassa alkuviikosta. Tytölle pari kangasta ja itellekin löysin, tai oikeestaan tyttö sen valkkas, jotain. Yks jutksa on valmiina, mutta täytyy odottaa ainakin huomiseen että tyttö tulee kotiin ja saan otettua kuvan.
Huh, heijaa. Ja Kyhitkin odottaa valmistumistaan. Ehheh, pitää niille jotain tehdä ennen kun valmistuu ;) Jotain niistäkin on taasen valmiina, mutta mutta, se kamera! Mulla on uus puhelin jossa on parempi kamera kuin vanhassa. Mutta "joku" meni ja pudotti sen puhelimen ja se on nyt näytön korjauksessa. Täytyy maanantaina soitella puhelimen perään.
 
Loppuun kiitos teille jotka ootte käyneet täällä vaikka vähän on ollut hiljaiseloa. Eli KIITOS KAUNIS :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti