blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 15. kesäkuuta 2013

KYH 2013 vol 6-15

Vaikka päivityksiä ei oo tullu niin toimettomana en oo ollu vaan vieny Kyhiä etiäpäin. Koukku on suihkinu ja eilisestä alkaen myös puikot.
 
 
Tässä on "muutama" KYH -työ.
Järjestystä en muista, paitti ne viimesimmät. Eli kolme pinkkiä koria, yks on kesken, yks lime kori, yks vaaleensininen kori, nyt jo valmis, kuvaushetkellä kesken, valkonen kori. Kaks tummansinistä maton alkua, neuletyö, tytölle pusero, virkattu neliö, eka neliö 120:sta...
 
 
 
Tässä vielä tarkemmin neuletyö. Puro Batikista, likka valkkas värin ihan ite, ohje Suuresta Käsityölehdestä. Huomaa myös UUDET Knit Prot. Lankamaailmassa on 20% alennus Knit Pro koukuista ja puikoista. Ostin paketin jossa oli nro 4, 5 ja 6 päät sekä 60, 80 ja 100 cm kaapelit. Sitten ostin vielä yhden koukun ja kaiken hinnaks tuli vähemmän kun mitä toi paketti ois normaalihinnalla :) Sulo Vilenismiä: kun halvalla sai ;)
 
 
Tää neliön ohje on kanssa Suuressa Käsityölehdessä. Siitä pitäs tulla pusero itelle. Kerranki raaski ostaa ihan sitä lankaa mitä ohjeessa on, lomarahat kun saapui :) Nyt vaan (taas) vähän jänskättää, että kuin käy, saanko valmiiks vai en.
Huomenna jatketaan koreilla, todennäkösesti. Ihan vaan varmistan, että kaiken saan valmiiks :)

1 kommentti: