blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

KYH 2013 vol. 1

Pääsi yllättämään toi 1. kesäkuuta. Mitään suunnitelmaahan mulla ei ole Kyhin varalle. Teen mitä mieleen juolahtaa ja jos ei mitään juolahda niin ainahan voi tehdä
 
 
näitä.
Trikookoreja. Eilinen aloitus siis.
On mulla Kyhin varalle pari työtä mitä ajattelin tehdä. Mutta se on vaan minimalistinen osa siitä 22 työstä. Tässä sitten ajan kanssa suunnitelman kasautuu.
 
Jännää kyllä että kun osallistuin ekaan Kyhiin sillon pari vuotta sitten niin tein suunnitelman, että mitä teen ja millon. Viime vuonna oli suunnitelmaa vähän sinne päin. Suurin osa kuitenkin muotoutui matkan varrella. Ja nyt, nyt EI NIIN MITÄÄN  suunnitelmaa. Mennään mutulla etiäpäin :)
 
Nyt tuli kerralla oikeen monta bloggausta. Kun kerrankin pääsin rauhassa koneelle: "nuoriso" on rannalla. Vielä yks työ on kuvaamatta. Harmittaa vaan toi kun ei oo kunnon kameraa. Joku nimeltä mainitsematon pudotti kameran lattialle. Kamera menee kyllä päälle mutta zoomi ei ns. tule esille joten se lyö heti kameran pois päältä :( Onneks mitä kuvia siellä vielä mahdollisesti on niin ne saa siirrettyä, mutta ei se auta kun hommata uus kamera. Viimeistään ens kevääksi. Nyt oon näppäilly kännyn kameralla. Ja joistakin kuvista sen huomaa.


Ja vol 1 valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti