blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Koreja, koreja, koreja

Tämän setin ajatus on ollu jo jonkin aikaa mielessä. Nyt totetus valmis. Viimeistelyä myöten. Sitä en vielä tiedä että miten nämä ajateltuun paikkaansa sopivat. Mittojen mukaan pitäis olla tehdyt. Onneks ovat sen verta muokkautuvia, että ehkäpä sopivat ajateltuun paikkaan.
 
Tällanen setti tällä kertaa. Neljä saman kokosta neliön mallista koria. Ajatuksena, että nyt likan alusvaatteet pysyvät omissa koreissaan. Noiden pitäisi siis mahtua likan vaatekaappiin hyllylle. Vähän köhisi noista väreistä. Lähinnä tosta tummemman sinisestä. Mutta mä sanoin, että nehän on siellä kaapissa. Hyväksy sitten värit.
 Tässä vielä kaikki yksitellen. Luonnonvalkonen loppu kesken, joten sitä joutu jatkaa siniselllä.
 
Piti sitten vielä oma kätöne tunkea kuvaan. Yrittää olla vähän niin kun mittana. Että suunnilleen saa käsityksen minkä kokoisia koreja.
 
Tässä vielä yks pyöree kori. Tää on FB:n haastejuttuun. Kokeilin tähän tollasta rusetti-systeemiä. Tein sopivaksi katsomassani kohdassa muutaman ks:n sitten 1 kjs ja jätetään 1 ks väliin, 1 ks, 1kjs ja 1 ks väliin, muutama ks. Näin sain pujotusreijät "narulle"; on siis ketjusilmukkaketju. Voishan se olla jotain sametti tms. nauhaa, mutta mulla ei nyt ollu saatavilla niin tein ite ;)
 
Nii juu ja "lankana" näissä on kaikissa Lankamaailman trikookude, koukku nro 8.
 
Ja kohta nukkumaan, jotta jaksaa huomenna ahkeroida ompelusten parissa :)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti