blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 16. kesäkuuta 2012

KYH2012 vol 8

Kahdeksas valmis. Piti ottaa taas tällanen nopeesti valmistuva.
 

Virkattu kori. Tämäkin tuli "kiitoskukaksi", syy selviää myöhemmin, toivottavasti ja oletettavasti huomenna. Nää on kyllä NIIIN nopeita virkata. Nro 8 koukulla pistelen menemään.

Tänään, tilipäivänä, kävin vähän ostoksilla. Ostin vähän lankaa, todennäköisesti täytyy hakee lisää. Sitten ostin korvistarvikkeita. Ja vähän kangastakin. Onneks poika hyväksy kankaan. Tarkotuksena ois nimittäin hänelle tehdä shortseja. Hänen viime vuotiset kun on kutistunut kaapissa talven aikana cheeky

Pitäsköhän vähän vielä KYHäillä vai lueskella blogeja vai mennä nukkumaan... Onneks on enää 4 työpäivää ja sitten alkaa kauan ja hartaasti odotettu LOMA. Sitten ainakin ehtii KYHäilemään laugh Ja syksyllä alkaa vähän uudet kuviot töiden osalta: aloitan osa-aikaisena. Ihan omasta halusta, omaa jaksamistani ajatellen. Ei työn takia vaan siviilielämän. Nyt kun tuli päätös (siis mustaa valkoisella) niin vielä enemmän odottaa tulevaa. Josko jäis sitten aikaa itellekin. Kun nyt keväällä toinen jälkikasvusta on vaatinut voimia aikkasten paljon. On ollut niin paljon kaikenlaista ylimääräistä härdelliä.


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti