blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 30. kesäkuuta 2012

Joku täytti vuosia

Tosiaan, jollakulla nimeltä mainitsemattomalla (minäminäminä) oli tänään synttärit. Pitihän sitä varten kakku tehdä.
 

Normi sokerikakku, purkista mansikkahilloa väliin. Flora vanillaa vaahdotettuna päälle ja lisää vähän pastaväriä, kuviot tällä tavoin. Kesän tuoreita suomalaisia mansikoita ympärille. Kelpas. Ei meillä mitkään isot juhlat ollut, äiti, sisko ja siskon mies kävivät.

 Pitää vielä vähän vilautella kesän kukkaloistoa.  
Näiden amppeleiden hakupalkaksi tein sen yhden virkatun korin. Kukat on ite istutettu. Mun mielestä noi on tosi upeen näköset. Vai mitä ootte mieltä? Nämä kukat majailevat etupihan puolella. On siellä etupihalla ruukuissa ja parvekelaatikossa vielä sääkukkia, mutta kun eivät olleet auenneet niin en viittiny ottaa kuvaa. Yks kukinta niillä on jo takana. Nuppuja on, että toivottavasti pian aukeavat.
 

Takapihalla nämä petuniat.
 
 
 Sekä vielä lisää lobelioita. Ruukun löysin Cittarista, alennuksesta. Oli mun mielestä tosi söpön näköinen. Värivaihtoehdot oli vaaleenpunanen ja vaaleenvihree ton sinisen lisäks. Valkkasin sitten sinisen.  
 
 Meitin ryytimaa. Likka on siemenet iskeny mahan. Pyysi porkkanoiden siemeniä. Annoin laatikon, missä oli myös muita. Hernettä, salaattia ja niitä porkkanoita on istuttanu. Oli äitille vaan vähän ylläri-pylläri, että mistä tulee mitäkin. En nimittäin ehtinyt sanoo, että herneet taakse, jotta saadaan ne kiipeemään kehikkoa pitkin. Ja että porkkanat riviin. Nyt niitä on sitten vähän sikin sokin. Mutta väliäkö sen. On ihan neitokaisen näköinen ryytimaa wink

 
Krassit on jo näin isoja indecision Toivottavasti kasvavat nopeesti isoiks että saan ne kiipeemään aitaa pitkin. Oli meinaan viime vuonna hyvän näköistä kun oli kukkasia ja kiipes aitaa pitkin.
 
 Ja jottei totuus unohdu. Jotain käsityötäkin mukaan. Ei ole KYH-työ. On aloitettu... ööö.. en nyt muista, mutta joskus. Ja valmistui toukokuun puolella. Tän paikka on mikron yläpuolella. Ei ois muuten mikro mahtunut paikalleen jollen ois ottanu ovea pois. Kaapissa mulla on kaikkee ruuanlaittoon liittyvää kirjallisuutta yms. Sen eteen verho vähän siistimään näkyä. Pikkasen ois saanu olla pidempi, mutta menee se noinkin. Verho no neulottu nro 2 pyöröllä (tasoneuletta kuitenkin), malli otettu kirjasta, kummasta (Venla -sarjan kirja tai Neulojan Suuri silmukkakirja) en muista enää. Yläreunassa on ketjusilmukoista tehty kuja johon pujotin verho"tangon" (sellasen venyvän).
Ja jottei totuus unohtuisi miksi tänään juhlittiin.
Tämän kera lähimmät työkaverit pääsi yllättämään mut viime torstaina ennen lomalle lähtöä. Kiitoksia heille vielä laugh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti