blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Postia

Voi hitsit kun oli postipoika (vai onko -tyttö, en tiiä) muistanut. Ja oikeen kahdella. EIKÄ ollu laskuja niin ku yleensä.


Tällanen  Mua onnisti Mrs Marplen blogin arvonnassa ja tällasen oli Mrs Marple laittanut mulle postiin. OIKEEN ISO KIITOS!

Toisesta postipojan muistamisesta mulla ei oo kuvaa. Sunnuntaina tilasin Kirjokkaasta ristipistolankoja ja tänään tipahti tilaus kotipostilaatikkoon  Nyt vaan rivakasti pistelemään että saa äitille äitienpäivälahjan valmiiks. Taitaa vaan kyllä nyt ainakin ekan viikon aikana hitaasti edistyä.


 Tästä sitä sitten lähdeetään...

Pojan sängyn vieressä kun olen iltaisin "päivystäny" niin jotain valmista sieltäkin.


Annelin innoittaman tällainen setti meijän olkkarin pöydälle. Lankana TicoTico lila ja virkkuukoukku nro 2,5. Aluksi oli pieniä teknisiä ongelmia, mutta kyllä se siitä. Nyt on tähän samaan teemaan liittyen jotain muutakin valmisteilla, mutta siitä sitku/jos tulee valmista. Ohan siellä pojan sängyn vierellä muutakin valmistunut, ainakin osittain: yks Capucine, vaatii vaan tulevan omistajan kokeilua ja sitten yhdet räjähtävät lapaset. Ens talveks täytyy jo varautua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti