blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 29. marraskuuta 2014

Jotain isompaa

En oo unohtanu a) käsitöitä b) blogia ja bloggaamista. 
On vaan viime aikoina ollu sen verra isotekoisia töitä.

Ja kuka käski se kännyn heittää sängylle niin kovalla vauhdilla, että se putos lattialle. Tuloksena hajonnut näyttö. Vielä en oo saanu uutta näyttöä ja muutamasta bloggausaiheesta on kuva, niin, siellä kännyssä. Se toimii. Tai toimii ja toimii. Sen saa päälle, mutta ei ns. ota käskyjä vastaan ku se näyttö on rikki...
Mutta selitykset sikseen.

Tää on valmistunu jo kesän alussa pojan rippijuhliin. Sillon en vielä laittanu kiinni ja juhlien jälkeen se onkin maannu odottamassa kiinnittämistä.
Siis sohvaan kiinnittämistä.

Ennen.


Ja jälkeen.


Ostin uuden kulmasohvan meille. Meitin "hovihankkijalta": Tori.fi :D

Kuten ennen-kuvasta näkee, päällisessä on repeämää. Ihan oman porukan kesken se menee (tai sitten ei... riippuu keltä kysytään ;) . Piti vähän "siivota" noita kuvia. Kuvan ottamisen jälkeen huomasin, että oli kuvaa tullu sellasta mitä en siihen halunnu. Onneks on noi kuvankäsittelyohjelmat sellasii millä ei-toivotut asiat saa piiloon ;) )

Juhliin piti tehdä uusi päällys. 
Oli pientä palapelin tekoa, mutta onnistuhan se, ainakin omasta mielestäni.
Ensin meinasin, että teen joka osalle omansa, mutta sitten siitä tulikin yksosanen. Sohva on siis kolmiosainen. 

Vähän menin tänään ali siitä mistä aita on matalin.
Mulla oli jo ostettuna sellasii käyrii neuloi mitä käytetään huonekalujen päällystämisessä. Mutta sitten iski laiskuus ja väsymys ja ehkä hippasen kiirekin (meille tulee kynttiläkutsuille väkee huomenna).
Tartuin nitojaan ja nidoin tuolta ns. takapuolelta päällisen kiinni sohvaan. Pitäs pysyy. Varsinkin kun kyse ei ollu mistään "toimistonitojasta" vaan oikeen kunnon peli ;) 

Joskohan ens viikolla sais blogattuu taas uutta. Nyt on nimittäin puikoilta putoamassa yks juttu ja myöskin ompelukoneen alle on pääsemässä yks juttu. Ja sitten on tietty toi joulu tulossa johon on suunnitteilla juttuja. Mutta niistä sitte kun ovat valmiita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti