blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 8. maaliskuuta 2014

En oo laiskotellu

Vaikka blogia en ookaan vähään aikaan päivittäny ni ei se tarkota, että mittään en oo tehny. Yks pöytäliina valmistu, mutta esittelen sen sitten kun se on pingotettu. Ja pingottamista varten täytyy hankkia lisää nuppineuloja...


Tällasta oon nyt alotellu. Eli kuten huomaatte, hiljakseen valmistuvaa. 
Enköhän kuitenkin tässä jossain vaiheessa tee myös jotain nopeesti valmistuvaakin... Ainakin suunnitelmissa olis, mutta kun on niin paljon muutakin hommaa.. 
Ai nii ja kattokaas mitä mä löysin. 


Eli tollanen numerotarra. Siinä arkissa oli kaikki DCM -lankojen (eli nää on siis ristipistolankoja ;) ) numerot ja joistakin numeroista oli jopa kaks tai kolmekin tarraa. Käsityökori oli nettiputiikin nimi josta nää bongasin. Enää ei tartte itte väkertää muovisiin puoliin, että mikä on langan värinumero :) Hiukkaks oon tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä voisi joskus laiskotellakin !

    ps. minun mieheni tykkäsi siitä lankkukankaasta niin paljon, että ehdotti olkkarin sohvalle tyynyjä. Mutta mökille siitä tulee..... näet sitten kesällä :)

    VastaaPoista
  2. Hei Naapuri! Mun pitää vinkata meidän isälle tost DMC:n numerosysteemist. Ja JOS oma kirjontakurssini päätyy innostukseen niin...olishan tuo hyödyllinen ittellekki.

    VastaaPoista