blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 11. tammikuuta 2013

Ja lisää pukkaa

Käsitöitä. Ompelua tällä kertaa, pitkästä aikaa...
Tuolla Vuodatuksen puolella (ja aikanaan täälläkin kunhan saan siirrettyä) esittelin karkkipaperitöitä. Nyt niitä tuli tehtyy oikeen kaksin kappalein. Varsinkin kun jouluna tuli tuota materiaalia...
 

Meidän likalla on ainaskin neljä erilaista kännypussia, mutta kaikkin on joko hävinny tai mennyt tavalla tai toisella rikki. PIti sitten uutta alkaa väsäämään. Fazermint -papereista, mun vanhasta verhosta (ollu siis joskus vuonna papu ja nakki mun huoneen ikkunassa), tarranauhakiinnitys.
 
 
En laittanu erikseen mitään vuorta, kun kaksipuoleisella liimakankaalla (eiku mitä se nyt on, sellasta mitä silitetään ja sitten se tarttuu kankaaseen...) touhusin niin että ensin oli kangas, sitten liimakangas ja vimppana karkkipaprut. Vielä päälle silittämisen jälkeen tavallinen kontaktimuovi. Kankaasta tein sekä kaulanauhan että nuo ympäri tulevat kaitaleet. Kelpaa, kuulemma.
 

Ja tottamaar MP3-soitinkin tarvii oman pussin. Vähän pienemmässä koossa mutta ns. samalla kaavalla.
 
 
 
 

Puikoiltakin on taas pudonnut "jotain". Sukat. Mullemullemulle ;) Lanka HjerteGranin Bamboo strompegarn. KnitPron nro 3 pyöröt (siis sellaset hianot, irrotettavilla puikko-osilla, ostin itelleni joululahjan ;P ). Taasen kärjestä aloitettu ja tiimalasikantapäällä magc loop -tekniikalla. Tuntuu ihan mukavalle jalassa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti