blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

perjantai 20. tammikuuta 2012

Pikapäivitystä


Jippii! Likan ristiäistaulu on valmis! Kuvaa ei vielä ole kun se kehys on "siistissä" vaatehuoneessa. Kuvaan sitten kun pistely on raameissaan. Tänä viikonloppuna pitäis kaivaa kehys vaatehuoneesta. Ja muutenkin vähän järjestellä ja katella että mitä vaatehuone on syönyt.

Viikonloppuna ois myös tarkoitus vähän tuunata laatikoita. Ja millaisia niistä tuleekaan.... Hmm.. mielenkiinnolla odotan  Suunnitelmat on jo selvillä.

Ja sitten jo vähän ens joulua. Tai no haaveet on ainakin suuret  Tämä malli täältä. Saas sitten nähä, että haukkasinko liian ison palan... Ja jos ei täksi jouluksi ni sitte ens jouluks toivoen että vielä on Harry Potter kova sana meijän huushollissa...

Tänään tein myös ostoksia. Lisää lankoja... Nimittäin ristipistolankoja. Käsityökorista (linkki tuolla linkkilaatikossa). 23 tokkaa lankaa vajaa 25 euroa postikuluineen... Aamupäivällä tein tilauksen ja iltapäivällä sähköpostiin kilahti tieto, että tilaus on jätetty postin kuljetettavaksi. Jippii!! Ens viikolla pääsen pistelemään kissa-kirjanmerkin loppuun ja aloittamaan kissa-taulun tekoa.

Tein myös ajatussuunnitelman, että pojan villapaitaa pitää jatkaa tänä viikonloppuna. Ei siinä kauan pitäs mennä kun sen valmiiksi saa...

Että kovat on suunnitelma tälle viikonlopulle... No on mulla ns. pitkä viikonloppu: maanantai on vielä vapaata. Luksusta mulle noi arkivapaat. Yleensä otan lyhennykset, mutta nyt oli työvuorontekijä laittanu vapaapäivän. No nyt se onnistu, yleensä mulla kyllä noi lyhennykset "sulaa" lasten menoihin, palavereja yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti