blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

maanantai 14. marraskuuta 2011

Takki

Tän takin oon tehny jotain nelisen vuotta sitte. On vaan jääny esittelemättä.


Villakangastakki, Eurokankaan metritavarasta. Tai, no, vuorikangas oli omia olemassa olevia varastoja, kuin myös napit. Kaava Burdasta vuodelta 1990 ja jotain, en ihan tarkkaan muista. Pikkasen muokkasin.

Tässä pitäs olla kuva, mutta en saanu sitä siirrettyä
 
Kaavassa/ohjeessa oli tossa kohtaa missä toi nappilista kiinnittyy tohon varsinaiseen takkiin ni nepparit tai napit (muistaakseni), siis tuolla vuorin puolella. Mä ompelin ne kaikki yhteen. Ens aattelin, että tikkaan ne vielä kaikki yhteen (päällisen ja vuorin), mutta se on jäänyt tekemättä. Eikä se muuten haittaa, mutta kun laittaa takin naulakkoon, siis ei henkariin vaan pelkään naulaan ni se on jotenkin hassun näkönen. 


Tässä vielä koko komeus vetoketju auki. Hihoissa kävi jonkinasteinen vipa; vuorin hihakappaleet oli pidemmät kun päällisen. Sen takii ne on tollai vähän niin ku laskoksilla olevan näköset. Mua se ei haitta ja jos jotain haittaa ni laittakoon silmät kiinni  Alkuperäsessä ohjeessa oli noissa taskuissakin jonkinlaiset läpät. Mä jätin ne tekemättä. Takki on palvellu hyvin ja hoitanut asiansa. Että TYKKÄÄN, vaikka jotain "valuvirheitä" onkin. Tämän takin kankaasta se tytärkin teki tämän sulosen nallen  Nythän tuo jo kovin itsenäisesti virkaa isoäidin neliötä monesta eri väristä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti