blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ei kuvia tällä kertaa

Ei ole kuvia, ei. Valmista on, tai ainakin puolivalmista. Nyt täytyy tehdä pientä päivitystä, jälleen...

Tytön tunika on viittä vailla valmis. Pikkusen uupuu olkapäiltä ja sitten vielä viimeistely: hihansuut, pääntie, helma.

Isoäidinneliötyynyyn on nyt sitten se neliö valmis. Pikkasen jäi harmittamaan se, että ei ihan riittänyt lanka vielä yhteen kerrokseen  No ei se mitään. Nyt vaan täytyy penkoa noita kangasvarastoja ja tehdä se päällinen valmiiksi: taustakangas neliölle ja sitten se tyynyn toinen puoli. Vielä en tiedä, että millaisen sulkumekanismin teen päälliseen. Niin ja se tärkeinkin uupuu: tyyny  Täytyy sitten vaan sen päällisen mukaan hakea/tehdä sisätyyny.

Puikkokukkarot odottavat vuorta ja sitten kehyksiin laittaminen.

Neulottu laukku odottaa myöskin vuoria.

Tytön säärystimistä on toinen jo valmiina, sain sen tänään valmiiksi. Ja toinenkin on jo puikoilla.

Ponchoa sain eilen rannalla neulottua ihan kivasti. Vielä siitä kyllä puuttuu aikkasten paljon...

Oma villatakki on kohta kainaloissa saakka. Sitten vaan uusia keriä kehiin ja tekemään etu- ja takakappaletta erikseen. Ja hihat ajattelin tehdän niin että poimin silmukat etu- ja takakappaleelta ja sitten teen ne tavallaan väärinpäin: olkapäältä hihaan.

Tekemistä on, mutta nyt taas tuntuu, että kyllä ne valmiiks saadaan. Tää on ollu sellasta ylä- ja alamäkeä noitten fiilisten kanssa: välillä iskee epätoivo; en saa kaikkia valmiiks ja seuraavassa hetkessä oon taas ihan 100% varma, että kaikki valmistuu. No, on tässä kolmisen viikko aikaa ja jos ens viikon alusta on viileempää ni ehkä sitten on kivempikin tehdä. Sillon kun on viileempää on myös kivempi tehdä noita konehommia. Saa noi puolvalmiit ihan valmiiks....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti