blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ei vieläkään mitään valmista...

Koska vielä(kään) ei ole tullut mitään valmiiksi, vaikka puolivalmiita on "kämppä puolillaan" niin pitää lätistä vähän tällasta yleistä lätinää.

Kovin olen tuhoamassa tuota vihreää Batikia, joskohan ennen pääsiäistä valmistuis. No toivossa on hyvä elää

Tänään tuli tehtyä tämän vuoden ensimmäinen joululahjaostos  (varhainen kana jne). Kävin Motonetissä ja sitten oli asiaa toiseen paikkaan samalla suunnalla ja ko paikka aukes vasta klo 11 (Motonet aukes klo 9). Eli jäi pikkasen luppoaikaa. No tuon pari tuntia sai mukavasti kulumaan kiertelemällä parilla kirpputorilla. Ekasta tarttu mukaan rimpsuhelmainen lakana (tarkoituksen siitä tehdä kori), pari palapeliä, joista (ainakin) toinen tulee olemaan tytölle joululahja, höyhenpussi, kreppipaperi pussi sekä pojalle yks Aku Ankan taskari. Ja rahaa meni n. 11€. Kannattava reissu etten sanois.

Toiselta kirpparilta tarttu mukaan myöskin lakana kangas (tarkoitus jälleen kori) sekä pojalle kirja. Ja kyllä pojan ilme oli näkemise arvoinen kun hän näki kirjan. On ilmoittanu että hän lukee nykyään kauhutarinoita (siis sälli on 11½ v. ). Löysin johonkin nuorten kauhusarjaan kuuluvan kirjan jonka nappasin mukaan. Ois siellä enempikin niitä ollu, mutta kun tuli tuo budjetti vastaan. Näihin meni n. 5€

Niin ja oli sitten "ihan pakko" käydä Jättirätissä kuolaamassa. Tuli taas niin "viismiljoonaa" ideaa ja ajatusta.... Se on kyllä sellanen paikka että sinne tarttee mennä rahan kanssa. Ja illan olen käyttänyt koluten nettiä tavoitteena löytää Hello Kitty -kangasta. No Huuto.netin sivuilta löysin tarkoitukseen sopivaa. Ja siitä tarkoituksesta myöhemmin.

Nyt nukkumaan että jaksaa huomenna herätä ja ottaa vastaan virpojia, niin ja hakee neitokainen yöretkeltä kotiin, virpomaan (kuhan nyt sais sitte tehtyy ne oksat...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti