blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Ensiesittely täällä


Aattelin aloittaa tällasta blogia jossa "esittelen" kaikenlaisia itse tekemiäni juttuja. Tykkään kaikenlaisista käsitöistä. Ompelua tulee tällä hetkellä harrastettua eniten. Kakkuja teen lähinnä lasten synttäreille. He saavat itse sanoa minkälaisen kakun haluan ja kykyjeni mukaan pyrin täyttämään toiveet.

Kierrätys on myös kova sana. Viimeisin idea tuli kun sain kaverilta keittiön pöydän. Meillä on sellanen keittiön pöytä minkä jalkoihin en ollut tyytyväinen. No kaverilla oli ylimääräinen pöytä josta sain jalat meijän pöytään. Sitten siinä pähkäillessäni että mitä sillä pöydän kannella teen niin hiffasin että tuon kannen kun sahaa kolmeen tai neljään osaan niin siitä saa kivat hyllyt. Ja hyllyille on tarvetta olohuoneessa.

Lapsille on tehty kaikenlaista omista rikkoontuneista vaatteista. Mm. miehen paidasta tein pojalle pitkähihaisen paidan. Täytyypi katsoa josko siitä olisi vielä jokin kuva (tai vaikka jopa paita olisi jäljellä, kun en muista onko jo mennyt jonnekin kiertoon) ja laittaa se kuva tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti