blogikisu

blogikisu
Tervetuloa käsitöiden, tuunailun, leivonnan ja yleisen höpötyksen pariin. Toivottavasti viihdyt :)

torstai 21. maaliskuuta 2013

Lenkille lompsis

Kyl taas kelppa mennä lenkil. Uus lenkkitakki on nimittäin valmis.
 
 
Kaava on Suuresta Käsityölehdestä ja tietenkään en (taas) tähän hätään muista että mistä numerosta. Vähän taas piti muokata. Alkuperäsessä toi hupun kiinnitys on hiukkasen erilainen kun mitä mä tein. Mulla on ihan vaan normi huppu. Ja ilman mitään "krumeluureja" suorat hihansuut ja helma. Taskut on läpälliset taskut. Päällikangas on tuulipukukangasta ja vuorina on ohutta vanullista tikkikangasta.
 
 
Vähän kyllä oli eilen kun viimestelin takkia (ompelin vetoketjun ja tikkasin reunat) sellanen olo, että viskaan ompelukoneen mäjelle. En tiä mitä se oikeen ryppyili mun kaa. Puolasin ihan normisti ja aloin ommella. Tai ainakin yritin... Ei puola liikkunu ollenkaan kun se kotelo mihin puola ens laitetaan oli koneessa. Ei kun uuteen puolaan, muut puolat nimittäin toimi ok.
 
 
Sitte kun puola toimi ok, niin teki nurjalle sellasta ihme tikkiä. Tässä vähän osviittaa, ja tosiaan vähän. Tää ei todellakaan ole pahimmasta päästä. En edes laskenu kuin monta kertaa purkasin. Neulan vaihdoilla sain tikin sitten ok kuosiin.
 
Mä muuten odotan nyt huhtikuuta oikeen innolla :)
Puhelinmyyjä sai "kanta-asiakkaan" puhuttua yli ja tilasin vuoden satsin Suuri Käsityölehteä ja sen pitäs alkaa huhtikuussa tulemaan.
1 kommentti:

  1. Mikäs sun nyt on lenkkeillessä, kun noin komean takin omistat :)
    Mukavaa pääsiäisen odotusta ♥

    VastaaPoista